Frontend-utvecklare till Zenta

Zenta -

CSSHTMLJavascriptUI/UX Design
Loader
Tillbaka till annonserna

Frontend-utvecklare till Zenta i Växjö

Har du en passion för nästa generations teknik? Är du också orädd, ansvarstagande, brinner för att förändra och vill arbeta kreativt? Då har vi drömjobbet för dig! 

Zenta grundades år 2004 och arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människors livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Alla uppdrag sker inhouse och kontoret ligger i sköna, ljusa lokaler på Oxtorget i Växjö.

Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega. Läs gärna mer på: https://www.zenta.se

Din Profil 

Zenta erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där ni tillsammans utmanar dagens teknik genom att implementera den senaste och absolut bästa lösningen. Zenta söker därför dig som vill arbeta som skapare och problemlösare, har brinnande intresse för utveckling, trivs i miljöer där du får frigöra din kreativitet och är driven inom ditt område. Vi ser gärna att du har en hunger att utmana dig själv samt är handlingskraftig som person. 

Som Frontend-utvecklare kommer du ha mycket dialog med kunder och ta dig an nya uppdrag. Du kommer bygga- och vidareutveckla Zentas kunders digitala lösningar, men också arbeta strategiskt med Zentas egna produkter. Vi ser att du har kompetens och erfarenhet i HTML, CSS, JavaScript och det är högt meriterande om du tidigare arbetat inom UX-design och förstår användarflöden och informationsarkitektur.

Låter tjänsten och företaget som en klockren matchning? Då tycker jag att du söker, så berättar vi mer!


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Långsiktigt

Arbetstid: Dagtid, heltid med flex

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort: Växjö 

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Kristin Grön, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna. 


Tillbaka till annonserna

Ansökning

Maxkompetens använder sig av Work and Passion och wappare.se för ansökningar till utannonserade tjänster. Har du redan ett wappare-konto, logga in här
Du måste vara inloggad för att kunna ansöka till jobbet.