Logistikmedarbetare till Dasa Control systems AB i Växjö

Dasa Control Systems AB -

Loader
Tillbaka till annonserna

Logistikmedarbetare med erfarenhet av elektronik sökes till Dasa Control systems AB i Växjö!

Dasa Control Systems AB startades 1989 och har idag 30 anställda. Vi är specialiserade på intelligenta styrsystem för tunga fordon, främst inom skog, entreprenad och materialhantering. Utveckling, produktion och försäljning styrs från huvudkontoret i Växjö och systemlösningar från Dasa levereras till kunder i hela världen. 

Vi skapar optimala lösningar för våra kunder då vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara och tar ansvar för det totala systemets funktionalitet i maskinen. Sedan 2012 ingår Dasa Control Systems i Indutrade-gruppen. 

Dasa är ett väletablerat företag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi ingår i en stabil koncern vars storlek möjliggör för oss att växa globalt och arbeta långsiktigt. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Läs gärna mer på www.dasa.se samt www.indutrade.se

Om Du delar vår passion för tunga fordon, elektronik, kvalitet och vill jobba i ett dynamiskt team med engagerade medarbetare kan Dasa vara rätt plats för Dig!

Dina arbetsuppgifter 

 I tjänsten ingår i huvudsak följande arbetsuppgifter: 

 • Utleverans
 • Godsmottagning
 • Administrativt arbete kring logistik och monteringsarbete
 • Elektronikmontering inklusive tillhörande tester
 • Viss lödning, yt- och hållödning
 • Bidra till ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten

Din profil 

Vi söker dig som är en erfaren och ödmjuk lagspelare och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Vidare har du ett stort intresse av elektronik och trivs att arbeta noggrant och strukturerat. Du som person är glad, positiv och trivs bäst med att arbeta i grupp samt samarbetar gärna med dina kollegor för att nå bästa resultat. Du talar svenska obehindrat och behärskar engelska bra. 

Vi tror att du som söker har god arbetslivserfarenhet av lagerhantering samt elektronikmontering. Erfarenhet av yt-och hållödning, logistikarbete samt kvalitetsarbete inom Lean/TPS är meriterande för tjänsten.  

Övrig information om tjänsten

 • Placeringsort: Växjö 
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Arbetstider: Måndag- fredag, dagtid
 • Omfattning: Heltid 
 • Lön: Individuell lönesättning

För den här tjänsten samarbetar Dasa Control Systems AB med Maxkompetens, du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med mycket goda chanser för fortsatt anställning hos Dasa. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Lisa Andersson på telefon 076-618 79 40.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!  

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Tillbaka till annonserna

Ansökning

Maxkompetens använder sig av Work and Passion och wappare.se för ansökningar till utannonserade tjänster. Har du redan ett wappare-konto, logga in här
Du måste vara inloggad för att kunna ansöka till jobbet.