.NET-utvecklare till Zenta

Zenta -

C#.NET Framework
Loader
Tillbaka till annonserna

.NET-utvecklare till Zenta

Vill du skapa nästa generations utveckling och arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och ges mycket utrymme för kompetensutveckling? Då har vi tjänsten för dig! 

Zenta grundades år 2004 och arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människor livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Alla uppdrag sker inhouse och kontoret ligger i sköna, ljusa lokaler på Oxtorget i Växjö.

Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega. Läs gärna mer om företaget på: https://www.zenta.se


Din profil

Som .NET-utvecklare på Zenta kommer du, tillsammans med dina kollegor, skapa nästa generations digitala verktyg och lösningar. Vi ser att du har kunskap inom och erfarenhet av .NET, C# och MVC med tillhörande ramverk samt kompetens i Microsoft SQL Server. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att ta dig an komplexa affärslösningar, kunna styra och driva projekt samt ta reda på vilka tekniker som passar för respektive projekt.

Projekten som du kommer vidröra innefattar tekniker som: REST-API, Azure, Gamification, Electron, React, React Native, Arduino, Node.js, Raspberry Pi, HTML, CSS, Unity3D, VR, Oculus, LoRa.

Vi söker dig som är orädd problemlösare och brinner för utveckling, har passion och ett genuint intresse för att arbeta med ny teknik. Är du dessutom nyfiken, engagerad och framåtsträvande ser vi goda möjligheter för dig att trivas i rollen hos Zenta.

  

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Tills vidare

Arbetstid: Dagtid, heltid med flex

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort: Växjö 

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Kristin Grön, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

Maxkompetens använder sig av Work and Passion och wappare.se för ansökningar till utannonserade tjänster. Har du redan ett wappare-konto, logga in här
Du måste vara inloggad för att kunna ansöka till jobbet.