Testare till Zenta

Zenta -

Testare
Loader
Tillbaka till annonserna

Testare till Zenta 

Söker du en utvecklande roll inom testning och vill arbeta på ett bolag där du får möjlighet att förändra och förbättra? Då passar Zenta i Växjö utmärkt för dig!

Zenta grundades år 2004 och arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människor livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Alla uppdrag sker inhouse och kontoret ligger i sköna, ljusa lokaler på Oxtorget i Växjö.

Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega. Läs gärna mer om företaget på: https://www.zenta.se


Din profil

Som testare kommer du ansvara för testning av både interna och externa projekt. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet och kompetens av automatiska- och manuella tester i såväl frontend som backend miljöer.

Som person ska du vara drivande och ha ett genuint intresse inom ditt område, viljan att förändra och förbättra och aktivt söka nästa generations testflöden. Vi ser att du kan argumentera för din sak och att du brinner för att utmana både dig själv och andra. 

Zenta erbjuder sina medarbetare en kreativ och nyskapande arbetsmiljö där du som testare får ansvaret att ta fram det absolut bästa testflödet i respektive uppdrag. 


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse. 

Varaktighet: Långsiktigt

Arbetstid: Dagtid, heltid med flex

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort: Växjö 

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Kristin Grön, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

Maxkompetens använder sig av Work and Passion och wappare.se för ansökningar till utannonserade tjänster. Har du redan ett wappare-konto, logga in här
Du måste vara inloggad för att kunna ansöka till jobbet.