Kundtjänstmedarbetare sökes för kommande behov

Maxkompetens Borås/Göteborg - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Kundsupport/ServiceFörsäljningÖvriga telefonväxlarTeknisk Support
Loader
Tillbaka till annonserna

Pumpar ditt stora hjärta för kundservice? Längtar du efter att bli en i teamet som är lika glada och serviceinriktade som dig själv? Då kan detta vara tjänsten för dig!


På Maxkompetens arbetar vi brett med rekrytering och bemanning inom flertalet branscher. Våra kunder finns både inom tjänstemannasektorn och kollektivsidan. För att förbereda oss inför kommande behov hos våra kunder inom kundservice så tar vi gärna emot ditt CV och personliga brev via länken i denna annons. 


Din profil

Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar egna initiativ i arbetet och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo. Vidare är du en glad person som bidrar till en positiv stämning till teamet. 


Dina arbetsuppgifter

Detta är en lösningsfokuserad roll som går ut på att du som kundtjänstmedarbetare ska besvara kunders frågor via både telefon och mail. Frågor gällande både produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder dig mångsidiga arbetsuppgifter.  


Krav

Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

Erfarenhet av kundtjänst och service


Låter detta intressant för dig? 

Vi får löpande förfrågan från våra kunder inom detta område. Vi hjälper gärna till att matcha just din kompetens och erfarenhet mot våra kunders efterfrågan. Vi kommer då att ta kontakt med dig och berätta mer om aktuell tjänst. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan. 

  

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

  

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto