Utvecklare sökes till Burde Förlags AB

Burde Förlags AB - Växjö (Kronobergs län)

Heltid Tillsvidare
Data/IT
Loader
Tillbaka till annonserna

Utvecklare sökes till Burde Förlags AB

Är du utvecklare och redo att ta dig an nya utmaningar på ett mindre företag i en expansiv fas? Vill du utvecklas på en arbetsplats som präglas av drivna och positiva kollegor? Då är det här jobbet för dig! 

Burde Förlags AB är ett innovativt bolag som årligen säljer över 11 miljoner kalendrar. På huvudkontoret, som ligger i Växjö, görs inte bara utvecklingen och designen av nya produkter utan även en stor del av tillverkningen. 

Burde är just nu i en spännande fas där de aktivt arbetar med lansering av tjänster både i och utanför Europa. I rollen som utvecklare kommer du ingå i deras e-handelsteam tillsammans med projektledare, programmerare och marknadsförare, som gemensamt arbetar för internationell tillväxt och utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare på Burde kommer du att utveckla nya och befintliga websidor och webshopar inom koncernen. Dina exakta arbetsuppgifter kommer bero på din tidigare erfarenhet, men kommer handla om att utveckla, effektivisera och sammankoppla flera olika processer. Arbetet är varierande och du har stora möjligheter till att komma med egna idéer och teknikval. Arbetsuppgifterna kan innefatta alltifrån att implementera betalningslösningar och API:er till att anpassa PIM-system för distribution av produktdata. 

Exempel på de tekniker som används är:

  • JavaScript
  • HTML
  • PHP 
  • MySQL
  • React

Din profil

Du som söker är driven, ambitiös och trivs på en social arbetsplats. Du tar dig an problem med engagemang och hittar lösningar på dessa för att kunna slutföra uppgiften. Vidare har du ett stort intresse för ny teknik och utveckling samt förmågan att se hur detaljer kan påverka användarens första intryck. 

Vi ser gärna att du har 2–3 års erfarenhet av WooCommerce, PHP-utveckling och JavaScript samt kunskaper om UI/UX. Då svenska och engelska förekommer i tjänsten krävs att du har goda kunskaper i både tal och skrift i dessa språk. Tidigare erfarenhet av React och versionshantering med Git är meriterande, men inget krav. 

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Växjö
Start:
Efter överenskommelse
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid:
Heltid, dagtid, måndag - fredag med tillämpad flextid
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas

Burde Förlags AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på [email protected] 

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Om Burde Förlags AB

Burde Förlags AB är ett innovativt företag med egen designavdelning, produktutveckling och produktion. Vi grundades 1991 och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Sortimentet har under åren breddats och idag säljer vi även designade livsstilsprodukter samt kontorsvaror med friskvårdskoncept. I koncernen ingår varumärkena Burde, So Typical Me, Pinky Pine och JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker, kontorsleverantörer och e-handlare i sex länder.

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto