Check Point Tekniker

Tele2 - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Data/IT
Loader
Tillbaka till annonserna

 Check Point Specialist till Tele2!

På Tele2 arbetar du i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens gör stor skillnad. Här ligger din framtid i dina egna händer då det finns stora möjligheter till spännande karriärvägar inom företaget. 

Med Tele2 unika kompetens som helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT & Telekom hjälper de företag att förbättra sin kundkommunikation och konkurrenskraft genom att leverera verksamhetsanpassade och flexibla lösningar. 

Som Check Point-tekniker kommer du att arbeta med deras interna Check Point-miljö, drifta den externa Check Point- tjänsten och hantera övriga kundplacerade Check Point- lösningar. 

Om tjänsten 

B2B Network Operations ansvarar för 24/7 drift och underhåll av främst NaaS-relaterade tjänster. Med unik kompetens inom Networking levererar och driftar Tele2 verksamhetsanpassade och flexibla lösningar till sina businesskunder i hela Sverige. 

Du kommer att vara en del av Tele2 landsomfattande Network Operations- team men även arbeta självständigt och inneha ett stort ansvarsområde inom Check Point- miljön. Du kommer arbeta i stora projekt som kräver djupa kunskaper inom miljön med ett helhetsansvar för att kunderna har en världsledande säkerhetslösning inom IT. 

På Tele2 får du möjlighet att vara på en av de få arbetsplatser i Norden där du arbetar med stora kritiska miljöer och kunder med teknik som ligger i framkant. I din roll som ledande säkerhetstekniker får du en bred affärsförståelse där just du kan påverka designen och implementationen av lösningarna hos kunden. 

Detta söker vi hos dig 

- För att lyckas i denna roll skall du ha bred erfarenhet av arbete med Check Points produkter och du innehar certifiering inom CCSA. En stor merit är om du även har certifiering inom CCSE och gärna i CCSM. 

- Du har arbetat med både VSX och MDM och meriterande är om du även arbetat inom VSLS. 

- Du ska ha arbetat dedikerat med Check Point i minst 2- 3 år och din förståelse för miljön är djupgående. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i projektarbete. Jobbet bedrivs i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö varför du även bör vara strukturerad och analytisk samtidigt som du gillar att jobba i team. 

Rollen förutsätter att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga, då arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar. 

Vi letar efter dig som har ett eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt. Du klarar att prioritera väl och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du kan och uppskattar att arbeta med ett stort mått av frihet under ansvar. 

I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet. 

Svensk medborgare är ett krav då du kan komma att behöva arbeta med säkerhetsklassad information. 

Om Tele 2 

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång. 

Det här är vad Tele2 kan ge dig 

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. 

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom företaget. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. 

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension. 

Placeringsort: 

Tjänsten har ingen specifik placering. Huvudkontoret ligger i Kista, Stockholm, och där finns även ens närmsta kollegor. Arbetet kan dock utföras på distans från valfri del av landet. 

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Kontakt:

Kontakta ansvariga rekryterare på Maxkompetens för mer information:

Alexander Gohari: [email protected], 070-861 32 48

Carolina Löfgren: [email protected], 070-611 02 75

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto