Betongarbetare

Maxkompetens Kristianstad - Hässleholm (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Loader
Tillbaka till annonserna

Är du intresserad av möjligheten till ett tillsvidarejobb på ett företag där din positiva inställning och engagemang värderas högt? Trivs du med att arbeta fysiskt och vill lära dig mer om byggbranschen och den tillverkande processen som krävs för denna bransch? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Arbetsuppgifter 

Till en våra kunder i Hässleholm söker vi nu produktionspersonal/betongarbetare. I denna roll kommer du att arbeta vid tillverkningen av betongplintar. Du kommer att arbeta med gjutning, vändning, armering av betong och svetsning av armeringsjärn (MIG-svets). Detta är en varierande roll där du samarbetar i ett glatt och positivt team. Ni roterar mellan de olika arbetsuppgifterna veckovis. I denna roll förekommer även truckkörning med motviktstruck. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 

Din profil 

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom tillverkning eller produktion och har med dig en viss maskinvana. Du har en god fysik då du arbetar med kroppen och det emellanåt är ett fysiskt tungt arbete.  Vi ser gärna att du har truckkort. Du har viss erfarenhet av svetsning via arbetslivserfarenhet eller utbildning. 

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en engagerad person som tar sig an denna roll med stor nyfikenhet och vilja att lära. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och hjälper gärna till när så behövs. Du bidrar med din positivitet och drivs av att lämna ifrån dig ett arbete som du är stolt över. 

Sista ansökningsdag och kontaktuppgifter 

Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Uppdraget startar igång så snart vi hittat rätt person. Ansökan tar vi endast emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 2 juni 2020. Du kommer till en början få en anställning hos oss på Maxkompetens och trivs du och kunden med varandra är det tänkt att leda till en tillsvidareanställning. Har du frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05.   

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto