Produktionspersonal/Betongarbetare

Maxkompetens - Hässleholm (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Loader
Tillbaka till annonserna

  

Produktionspersonal/betongarbetare

Är du intresserad av möjligheten till ett tillsvidarejobb på ett företag där din positiva inställning och engagemang värderas högt? Trivs du med att arbeta fysiskt och vill lära dig mer om byggbranschen och det hantverk som krävs för denna bransch? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Till en våra kunder i Hässleholm söker vi nu produktionspersonal/betongarbetare. Här kommer du att arbeta nära dina kollegor med formning, gjutning och armering av olika betongelement såsom inner- och ytterväggar, balkonger mm.  

Vi söker dig som lockas av en denna hantverksroll inom produktion och bygg. Du får gärna ha arbetat i liknande roll tidigare och/eller gått en utbildning inom bygg men inget av detta är ett krav. Har du kunskap inom ritningsläsning så är detta klart positivt, likaså truck- och traverskort. Du har en god fysik då du arbetar med kroppen och det emellanåt är ett fysiskt tungt arbete.  

Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en engagerad person som tar sig an denna roll med stor nyfikenhet och vilja att lära. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och hjälper gärna till när så behövs. Du bidrar med din positivitet och drivs av att lämna ifrån dig ett arbete som du är stolt över.  Du är ansvarstagande i ditt eget arbete och har du även en önskan om ett bredare ansvar för att leda och fördela arbete i gruppen försöker vi ta till vara på din ambition och din förmåga.   

Uppdraget startar igång så snart vi hittat rätt person och är tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos vår kund. Arbetstiden är förlagd till dagtid. För att kunna ta sig till arbetsplatsen krävs det körkort och bil. Kontakta Emilie Määttä på 044-781 44 81 eller [email protected] vid eventuella frågor.  Ansökan tar vi endast emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 11/3 2020 men vi kommer att arbeta löpande med urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!    

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto