Gruppchef till Tamro, E-handelsavd.

Tamro - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Logistik/Transport
Loader
Tillbaka till annonserna

 

Arbeta för ett bättre samhälle! Tamro söker en Gruppchef


Tamro har ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi levererar läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus. Vi driver inga egna apotek utan är en oberoende aktör. Det gör att vi kan arbeta med allas bästa för ögonen: tillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamro erbjuder logistiktjänster för läkemedel, handelsvaror, stomihjälpmedel, diabeteshjälpmedel, medicintekniska produkter, hälsokostprodukter och veterinärprodukter.


Om jobbet

Nu söker vi en erfaren gruppchef till distributionslagret på Tamro i Kungens Kurva. Som gruppchef kommer du att ansvara för att Tamros processer inom distributionen fungerar som den ska och att läkemedel därmed levereras till Sveriges alla apotek. Du kommer att samarbeta tätt med de andra gruppcheferna inom ditt område och ha ett personalansvar över trevliga och drivna kollegor som alla arbetar för att få ut Tamros produkter. Du kommer att säkerställa och leda den dagliga driften där du jobbar för optimering av bemanning, agerar stöd till medarbetare samt hanterar och prioriterar de dagliga situationer som kan uppkomma.

Utöver personalansvaret och den dagliga driften kommer du att ansvara för att rutiner inom området samordnas och ständigt förbättras samt utvecklas i takt med omvärldens förändringar och krav. Du ser till att området uppfyller produktivitets- och kvalitetsmål och tillsammans med medarbetarna genomför du utvecklingssamtal och lönebedömningar. Du ansvarar för att fastställda normer och standards följs samt i övrigt uppfyller myndighetskrav och att arbetsplatsen uppfyller fastställda föreskrifter om arbetsmiljö. Vid behov företräder du även Tamro inför kunder, leverantörer och myndigheter för att upprätthålla goda relationer.

På Tamro kommer du att växa i din roll och lära dig allt du kan tänka dig om komplexa logistiklösningar och bokstavligen arbeta med livsvikta produkter. 

Rollen som gruppchef är extremt viktig och en nyckelroll i hela verksamheten. Det är du som samordnar all personal- Tamros viktigaste resurs- och ser till att de trivs på jobbet och att varje individ kan utföra de arbetsuppgifter just den är bäst på!


Vem är du?

För att klara av denna roll ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet från en ledande befattning. Du har erfarenhet av logistikbranschen och är väl förtrogen med logistikflödet, både från inleverans, plock och utleverans. Du har ett brinnande intresse för ledarskap, verksamhetsutveckling, förbättringsarbete och för logistikflöden. 

Du har ett väldigt starkt driv, är kvalitetsmedveten och effektiv. Du har förmågan att i en dynamiskt och föränderlig miljö, lyfta blicken och se till helheten för att utveckla strategier och processer som för verksamheten framåt, samt med ditt ledarskap få med dig medarbetarna på ett inkluderande och medverkande sätt. Du har en inställning om att ingenting är omöjligt! Du ser möjligheter och utveckling där andra kanske ser utmaningar. Du har ett stort hjärta och ser till varje individ och dess förmågor, och försöker med ditt ledarskap lyfta fram de bästa sidorna hos dina medarbetare. 


Övrigt

Placering: Kungens Kurva, Huddinge

Tillträde: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Fast lön

Arbetstider: Dagtid, mån- fre

I denna rekrytering har Tamro valt att samarbeta med rekryteringsbolaget Maxkompetens. För frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carolina Löfgren på 070-611 02 75 alternativt [email protected]

Vi ser framemot din ansökan!

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto