Student, se hit! Extraarbete och sommarjobb i frysrum hos kund i Växjö!

Maxkompetens Växjö - Växjö (Kronobergs län)

Timanställning Tillsvidare
Logistik/TransportLagervana
Loader
Tillbaka till annonserna

Student, se hit! Extraarbete och sommarjobb i frysrum hos kund i Växjö!

Nu finns möjlighet för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning att arbeta extra i frysrummet hos vår kund i Växjö under våren. Vidare finns det goda chanser till sommarjobb. Har du truck-behörighet A1-4 och B4, beskriver dig själv som en lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande person? Lockas du av arbete på ett expansivt, globalt företag beläget i Växjö? Fortsätt läsa!

För kunds räkning söker vi nu studenter som vill arbeta några vardagar i veckan vid sidan av studierna i deras frysrum. Kundföretaget har haft en fantastisk tillväxtresa och den ser ut att fortsätta spikrakt uppåt, medarbetarna arbetar hårt och är inte rädda för att ta i och hjälpa till där det behövs. Idag arbetar drygt 10 personer i frysrummet och på lagret i Växjö och nu behöver teamet stärkas upp med drivna och arbetsvilliga personer. 

Vänligen notera! Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under vår och sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare i frysen kommer du att arbeta med plock och pack av ordrar. Till din hjälp har du en handdator och truck. Arbetet innefattar även att ta emot inkommande leveranser och placera dessa artiklar på sin rätta plats i frysen. Du kommer få möjlighet att arbeta på ett globalt och expansivt företag. Tyngre lyft kan förekomma men du kommer huvudsakligen att använda din truck i dessa situationer. 

Din profil 

Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete, har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Du kommer arbeta tillsammans med kollegor där samarbete och god laganda är väsentligt för att trivas och bli långsiktig i arbetet. Det är därför viktigt att du kan ta initiativ och lösa problem och agera som en hjälpande hand om en kollega behöver dig. 

Då du i huvudsak kommer köra truck är det ett krav att inneha truckkort A1-4 och B4, vänligen specificera i din ansökan hur erfaren truckförare du är. Vidare ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska, är du dessutom duktig på engelska är detta en bonus. 

Övrigt

Behovet hos kund kan variera från vecka till vecka vilket ställer krav och förväntningar på att du som person är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. 

  • Placeringsort: Växjö
  • Start: Omgående
  • Sysselsättningsgrad: timanställning. ca 1–3 dagar per vecka efter kundens behov.
  • Arbetstid: Vardagar, 07:00-16:00. 
  • Lön: Enligt kollektivavtal. 

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under vår och sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Växjö. 

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef från Maxkompetens, Isabelle Wallin på telefon: 0734-368102.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto