Automationsingenjör

A Vingebro AB - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Data/ITAutomationAutomatiseringsteknikPLC (programmerbart styrsystem)Projektledning
Loader
Tillbaka till annonserna

För vår kund A Vingebro AB i Borås söker vi nu Automationsingenjörer inom flera segment!

  

  

Vill du jobba i ett företag som satsar på ny teknik och smarta lösningar? Drömmer du samtidigt om ett självständigt arbete? Då kan du vara den person vi söker! A Vingebro AB jobbar i projekt och ansvarar för färdiga automationslösningar med kundunika anpassningar. Vingebro strävar efter att möta automationsbehoven inom de flesta branscher och har sina kunder främst i Norden men har även i övriga världen. Vi söker dig som har ett starkt intresse för mekanik, teknik, programmering och som har kundens förfrågan och utmaningar i fokus. Vingebro finns på följande orter: Borås, Göteborg, Arvika och Växjö. Behovet finns främst i Göteborg och Borås just nu men möjligheter finns även på övriga orter.

Just nu söker vi, för flera lediga tjänster, dig som har erfarenhet av att jobba inom el-konstruktion eller mekanikkonstruktion och PLC-programmering. Vi söker även en senior projektledare från automationsbranschen. Hos A Vingebro AB arbetar du i olika projekt med mycket kundkontakt och kan även jobba ute hos kund, med både konstruktion och driftsättning.


Din profil

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet inom området. Vi ser att du som person är positiv, strukturerad, noggrann, lugn, och har förmågan att ha en helhetssyn på arbetsuppgiften. Du är en problemlösare och uppskattar kundkontakt och att leverera goda resultat. Du är också en lagspelare som uppskattar att vara en del i teamet och att lyckas tillsammans.  

  

Krav

  •  Engelska skriftligt och muntligt
  •  Erfarenhet inom robotprogrammering/PLC programmering  
  •  Tidigare erfarenhet av El-Konstruktion eller Mekanik-konstruktion
  •  B-körkort 
  •  För projektledartjänsten erforderlig erfarenhet
  • Projektledning

  

Utbildning

· Högskoleingenjör eller motsvarande yrkesteknisk skola

· Har du istället arbetslivserfarenhet inom området så kan detta motsvara utbildningen ovan 


Tjänsten

 · Detta är en rekrytering och tillträde enligt överenskommelse.

· Heltid placerad Borås eller Göteborg 

· Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan

Har du frågor gällande tjänsten kontakta Marie Sandvall  0733 205638 [email protected]

Om vår uppdragsgivare 

A Vingebro AB är verksamma inom automation och vänder sig till industrin med fokus på sågverk, pappersmassa och byggnation. A Vingebro AB konstruerar egna maskiner och levererar ny modern teknik till svensk industri. Idag har A Vingebro AB ca 40 anställda med lika många underkonsulter anslutna i projekt. De finns med kontor i Borås, Göteborg, Arvika samt verkstad i Växjö. 

A Vingebro ABs affärsidé är att kunna bibehålla produktion i vår världsdel. 


Om rekryterande företag  

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto