Entreprenadingenjör

Veidekke - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Loader
Tillbaka till annonserna

Entreprenadingenjör sökes till Veidekke!


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat arbete med produktionsförberedelser så som budget, planering, riskinventering, inköp samt projektplan. Det ställer krav på praktisk kompetens då du kommer att delta vid projektering, vara väl insatt i KMA-frågor (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) samt ansvarstagande vid inköp. Vidare bör du kunna upprätta en produktionsbudget, ta fram produktionstidplaner och göra avstämningar av såväl ekonomi som tid.


Kvalifikationer 

 Vi söker dig som har en byggnadsteknisk ingenjörsutbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du arbetat i produktionen sedan tidigare och har du även erfarenhet av projektering är det meriterande.


Personliga egenskaper 

 Vi tror att du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med andra. Dessutom har du har en teknisk kompetens och kan leda och styra olika arbetsuppgifter mot mål. Du kan lätt sätta dig in i kundens behov och förväntningar och har en god analytisk förmåga.


Välkommen till Veidekke!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.


Rekrytering

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens. 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på telefon   070-611 02 75 eller [email protected] 

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.  

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto