VVS montör

Rörmontage i Borås AB - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturHeta arbetenServiceVVS-teknik
Loader
Tillbaka till annonserna

VVS montör till Rörmontage i Borås AB!

  

Har du erfarenhet av att arbeta som VVS-montör och vill ta dig an nya utmaningar i ett familjeföretag? Då har vi tjänsten för dig!
Rörmontage i Borås AB är ett familjedrivet företag som värnar om sina anställa och kunder. Företaget är verksamma främst inom Boråsområdet med omnejd.

 
 

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos Rörmontage i Borås AB jobbar du självständigt och kommer utföra VVS-arbeten inom många olika typer av uppdrag – både hos privatperson och byggföretag. Ingen dag är därmed den andra lik. I arbetet kommer du dessutom att planera, samordna och ansvara för materialbeställning åt företagets kunder. 

 
 

Din profil

Vi ser att du som person är självgående med ett stort lösningsfokus. Du är initiativtagande och driftig i din personlighet. Då du dagligen har mycket kontakt med Rörmontages kunder ute på fältet är du en person med god människokännedom och god social kompetens. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och du har en hög servicekänsla. Du är van vid att planera ditt arbete och har bra struktur. Du har ett eget driv och stort intresse i att utvecklas inom området.

 
 

Krav:

 • VVS-montör minimum 4 års dokumenterad erfarenhet 
 • Godkänd VVS-utbildning 
 • Svenska i tal och skrift 
 • Körkort B 
   

Meriterande:

 • Elarbete, servicevana, VVS fastighetsskötsel 

 
 

Övrig information om tjänsten: 

 • Ort: Borås med omnejd
 • Omfattning: Heltid
 • Tillgång till Servicebil
 • Start: Tillträde enligt överenskommelse 
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Maxkompetens men du kommer anställas direkt hos Rörmontage i Borås AB


Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Desale Temesghen på 0734 36 81 07 eller [email protected] 


 

Om vår kund

Rörmontage i Borås AB startades 1980 av Ulf Jonson. Idag drivs företaget av Mikael Wargbäck som började i företaget 1999 och tog över som ägare 2002.

Tillsammans med Jonathan, Michael & Charlie utför vi alla förekommande VVS-arbeten.

Rörmontage ligger i Borås och det är där huvuddelen av våra uppdragsgivare finns. Men vi utför jobb även i Göteborg & Ulricehamn med omnejd.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. För oss är nöjda kunder viktigt, vi arbetar alltid effektivt och enligt de regler och bestämmelser som finns.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen VVS 2000

VVS Företagen


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto