Produktionsledare

Trio Perfekta AB - Osby (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Ledning/Management
Loader
Tillbaka till annonserna

Produktionsledare, Trio Perfekta AB 

Till en nyinrättad tjänst söker vi dig som vill ta ett övergripande ansvar för produktionsverksamheten på Trio Perfekta och som brinner för ett ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. Vill du vara med och utveckla en av Skandinaviens starkaste varumärkesportföljer inom segmentet att leda vatten? Välkommen till Trio Perfekta och tjänsten som Produktionsledare! 

DINA ARBETSUPPGIFTER  

Som produktionsledare på Trio Perfekta har du det övergripande ansvaret för produktionsverksamheten där du säkerställer att produktionsprocessen uppfyller rätt kvalité och når uppsatta mål i rätt tid. Du driver, utvecklar och implementerar förändringar i arbetssätt, processer och flöden.  

I din tjänst rapporterar du till VD och ansvarar för verksamhetens två avdelningar med totalt 25 personer inklusive två gruppledare underställda. Vidare ansvarar du för säkerhet och arbetsmiljö där du genomför riskanalyser, skapar arbetsinstruktioner och säkerställer att uppsatta rutiner efterföljs. 

VI ERBJUDER DIG 

Vi välkomnar dig till en roll där du får stor möjlighet att påverka och vara med och utforma denna nyinrättade tjänst. Stämningen på företaget är familjär och det är viktigt för oss att du delar kärnvärdena engagemang, mod och ansvar. Du trivs i den mindre organisationen där ditt bidrag får stor betydelse, där prestigelöshet och eget ansvar krävs för att nå gemensamma framgångar.  

DINA ERFARENHETER 

Vi söker dig med erfarenhet från en personalledande roll där du är trygg i ditt ledarskap och i hanterandet av personalfrågor. Du har din bakgrund från industrin med ett tydligt tekniskt intresse. Vi förutsätter att du i din vardag hanterar Office-programmen effektivt samt har erfarenhet från något affärssystem. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal såväl som skrift. Du har körkort och tillgång till bil. 

DIN PERSONLIGHET  

Dina egenskaper är av stor vikt för tjänsten. Du är en god ledare; trygg, jordnära och tydlig och i ditt sätt att leda skapar du motivation och delaktighet hos din personal. Du arbetar strukturerat och målmedvetet. Självklart är också din kommunikativa förmåga mycket god med vilken du skapar goda relationer såväl internt som externt.  

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och att du vill vara med och utveckla en av Skandinaviens starkaste varumärkesportföljer inom segmentet att leda vatten. 

ANSÖKAN 

Vi ser mycket fram emot din ansökan så tveka inte att söka tjänsten på www.maxkompetens.se, med sista ansökningsdag den 10/6 2020.  Har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller  [email protected]  

MER OM TRIO PERFEKTA  

Trio Perfekta är en av landets ledande aktörer inom VVS. Vi utvecklar och tillverkar rör, kopplingar och fästen som leder vatten fram till blandaren och till slangen i trädgården. Företaget har en lång historia och har varit verksamt sedan 1938. Kontor och produktion finns i Lönsboda i nordöstra Skåne. Vi är en del av BLS Industries, en familjeägd koncern som kännetecknas av korta beslutsvägar, kundfokusering och en stark finansiell ställning. Koncernens omsättning uppgår till ca 700 MSEK. Läs mer på www.trio-perfekta.se 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto