Lagerpersonal sökes för kommande behov

Maxkompetens Borås/Göteborg - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Logistik/TransportLagervanaLogistik
Loader
Tillbaka till annonserna

 Vill du jobba inom lager och är redo för nya utmaningar då är du välkommen att skicka in din ansökan!

På Maxkompetens arbetar vi brett med rekrytering och bemanning inom flertalet branscher. Våra kunder finns både inom tjänstemannasektorn och kollektivsidan. För att förbereda oss inför kommande behov hos våra kunder inom lager så tar vi gärna emot ditt CV och personliga brev via länken i denna annons. 


Din profil
Du som söker är taggad för jobb och trivs på lager. Som person är du en god lagspelare och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du är noggrann i ditt arbete, är pålitlig och har en positiv attityd. 


Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. truckkörning, registrering med handdator samt plock & pack av varor. Tyngre lyft kan även förekomma i arbetet.


Krav

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Meriterande

Truckkort A

Erfarenhet från arbete inom lager 

B-körkort och tillgång till bil


Låter detta intressant för dig? 

Vi får löpande förfrågan från våra kunder inom detta område. Vi hjälper gärna till att matcha just din kompetens och erfarenhet mot våra kunders efterfrågan. Vi kommer då att ta kontakt med dig och berätta mer om aktuell tjänst. 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du tillsammans med ditt CV skickar med ett personligt brev där du berättar lite om dig själv. Länken till ansökan finns nedan.


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 


Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto