Norsktalande supporttekniker

Maxkompetens - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Data/ITTeknisk Support
Loader
Tillbaka till annonserna

  

Norsktalande Supporttekniker till stort IT företag


Om tjänsten 

Servicedesk består av totalt 60 medarbetare uppdelat i 7 team. För denna tjänst så kommer du in under en spännande tid på bolaget. Du kommer att sitta på kontor i Liljeholmen och ingå i ett nytt projekt tillsammans med nya medarbetare i ett team som kommer att få möjligheten att vara med från start och sätta standarden. Tjänsten innefattar arbete i första och andra linjen som en delad roll. 

Du kommer bland annat att ta emot ärenden från bolagets kunders användare för att ge ett bra bemötande, följa upp och slutföra ärenden med fokus på kundnöjdhet. Kan vara allt från komplexa ärenden till felsökning. Du kommer även att:

- Prioritera ärenden enligt SLA och utföra arbete i rätt ordning för att uppfylla bolagets åtaganden. 

- Identifiera och rapportera återkommande problem inom bolagets supportleverans. 

Den här tjänsten är bred så du kan förvänta dig många olika typer av uppdrag med varierad utmaning. Processerna kan se olika ut, därmed måste man vara beredd på att vara kreativ, lösningsorienterad, stresstålig och tänka framåt för att hantera ärendena så bra som möjligt


Din profil

Krav är flytande norska i tal och skrift. Gärna att du har jobbat/bott eller uppväxt i Norge sedan tidigare. Som person är du driven, social och framåt.

Du har tidigare erfarenhet av IT/servicedesk, alternativt ett brinnande intresse tillsammans med certifiering/utbildning inom området.

Tekniskt kompetent med grundkunskaper inom Windows Server och Klient. Viktigt med förmåga att genomföra felsökning med hjälp av dokumentation eller andra verktyg. 

Följande kompetenser är meriterande: 

- Active Directory administration 

- Kunskaper inom Windows klientoperativsystem 

- Microsoft Office 365 administration 

- Arbete i ärendehanteringssystem 

-Förståelse av svenska och engelska i tal och skrift. 

-Gillar att jobba i grupp.


 Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon 070-861 32 48 eller  [email protected] 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto