Logistikanalytiker sökes till Tamro

Tamro - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Logistik/Transport
Loader
Tillbaka till annonserna

Arbeta för ett bättre samhälle med Tamro! Vi söker en Logistikanalytiker


Tamro har ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi levererar läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus. Vi driver inga egna apotek utan är en oberoende aktör. Det gör att vi kan arbeta med allas bästa för ögonen: tillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamro erbjuder logistiktjänster för läkemedel, handelsvaror, stomihjälpmedel, diabeteshjälpmedel, medicintekniska produkter, hälsokostprodukter och veterinärprodukter.


Om jobbet

Nu söker vi en Lageroptimerare/Logisitikanalytiker till avdelningen Sköta Lager på Tamro. 

Du kommer i rollen arbeta med att genom analyser och operativt arbete säkerställa en god lagerstruktur och optimalt plocklager som skapar ett effektivt plockflöde. 

Du kommer ansvara för att utveckla arbetssätt som medför att lagerhållningen, lagerekonomi och lagerstruktur för läkemedelsartiklar når uppsatta mål. Stabilitet, optimering av lageryta och ett effektivt plockflöde är tre nyckelord som kommer att leda dig i din vardag.
 

Du ansvarar för att ha löpande dialog med tväravdelningar i syfte att optimera försäljning och minimera kassation. Du kommer att tillsammans med nyckelpersoner inom Tamro ansvara för att driva frågor rörande lagret för att säkerställa att vi jobbar mot ett gemensamt mål.
 

Du ansvarar för delegering av att varor flyttas till rätt plats och du kommer även delvis själv att arbeta operativt med detta.
 

Din utmaning är att aktivt jobba med lagret och anpassa det till olika situationer som uppstår i takt med att Tamro växer.

 
Det här är du!


 Vi söker dig som är utbildad logistiker med erfarenhet inom lagerhantering. Du har förståelse för hela varukedjan från beställning till utlämnande och förstår hur lagernivåer och servicegrad påverkar ekonomin.
 

Då E-handeln växer ställs det stora förväntningar på dig att vara flexibel och snabbrörlig i de utmaningar som kan uppstå.
 

Du är mycket analytisk, gillar siffror och har förmåga att ta beslut utifrån analys. Du är organiserad och tycker om att jobba strukturerat för att nå uppsatta mål. Du är även kreativ och tycker om att utmana existerande arbetssätt i syfte att uppnå bättre och effektivare lösningar.
 

Du har stort intresse för lagerhållning och lagerekonomi och drivs av att jobba med förbättringsarbete och problemlösning. Du har god förmåga att prioritera.
 

Meriterande är om du har flerårig erfarenhet av lagerhantering samt erfarenhet av förbättringsarbete och Lean.

Goda eller mycket goda kunskaper i Excel är en stor merit, samt god systemvana.

 

Som person är du driven, positiv och engagerad. Du har inga problem med att hugga i där det behövs och på ett pedagogiskt sätt kan du leda och fördela arbetet bland dina medarbetare inom flera delar av Tamro.

Du ser möjligheter där andra ser hinder, och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt till det mesta. Du är ödmjuk, framåt och sprider en god stämning bland dina kollegor!


Övrigt

Placering: Kungens Kurva, Huddinge

Tillträde: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Fast lön

Arbetstider: varierande schema mellan 8-19, mån- fre

I denna rekrytering har Tamro valt att samarbeta med rekryteringsbolaget Maxkompetens. 

För frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carolina Löfgren på 070-611 02 75 alternativt [email protected]

Vi ser framemot din ansökan!

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto