Extraarbete vid behov

Maxkompetens Halmstad - Halmstad (Hallands län)

Timanställning Kontrakt
Logistik/Transport
Loader
Tillbaka till annonserna

Vill du göra skillnad för företag och hjälpa dem att täcka upp för ordinarie personal vid sjukfrånvaro? 

I dessa tider kan behovet av att hitta vikarier för ordinarie personal bli stort, därför söker vi nu efter personer som skulle vilja arbeta extra och hjälpa olika företag vid behov. Skulle du vilja göra skillnad genom att bidra med din tillgänglighet och arbetskunskaper? då ser vi framemot din ansökan.  


Arbetsuppgifter 

Vid behov på grund av exempelvis sjukfrånvaro hos Maxkompetens kundföretag får du hoppa in och hjälpa till för att hålla verksamheten igång. Arbetsuppgifterna kan variera då Maxkompetens samarbetar med flertalet olika företag, men vi ser ett särskilt stort behov inom lager och industri. Industri kan beröra arbetsuppgifter så som montering, plock och pack samt arbete som maskinoperatör och inom lager söker vi främst truckförare med varierande behörighet. 


Profil 

Som person behöver du vara flexibel, för att enkelt kunna hoppa på olika uppdrag och täcka olika behov vid kort varsel. Du ska tycka om att prova nya saker och inte vara rädd för att utmana dig själv. Har du lagervana? Truckkort? har du tidigare arbetat med montering? Eller är du maskinoperatör? Alla erfarenheter räknas och vi hoppas att du vill vara med och göra skillnad. För att få arbeta extra hos Maxkompetens krävs det att du har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50% med antingen studier eller arbete. Vad erbjuder vi?  

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Dagarna kan variera och  din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Timlönen är varierad kund till kund men minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.  


Om oss 

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension 


Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto