Underhållstekniker sökes till Beds by Scapa i Alvesta

Beds by Scapa - Växjö (Kronobergs län)

Heltid Tillsvidare
Industri
Loader
Tillbaka till annonserna

Underhållstekniker sökes till Beds by Scapa i Alvesta

Är du tekniskt intresserad och sugen på en ny utmaning? Är du idag en resande underhållstekniker där du har kundkontakt och arbetar i kyla men vill nu ha fasta arbetstider med kollegor i din närhet? Då har vi tjänsten för dig! 

Beds by Scapa designar och tillverkar sängar och soffor som passar ditt liv – oavsett vem du är eller vem du vill bli. Ett drömföretag för oss är ett företag där folk trivs och växer och där jobbet inte är ett jobb utan en del av livet. Genom att sätta människan i centrum så kommer produkten i fokus. Vi söker nu underhållstekniker till vårt team i Alvesta. 

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker hos Beds by Scapa arbetar du och dina kollegor med reparation, övervakning och underhåll av den tekniska utrustningen i produktionen. Ditt ansvar är att se till att hålla verksamheten i gång och proaktivt underhålla maskinerna. 

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat underhåll av lokalerna samt ha kontakt med lokala underentreprenörer. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tillsammans i team men också självständigt. I denna tjänst är du ej rädd att hugga i och du brinner för att hitta nya och smidiga lösningar i en omväxlande miljö. 

För rätt kandidat finns det goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. 

Din profil

Vi söker dig som brinner för teknik och vill utveckla din kompetens inom området. För denna tjänst är det meriterande om du sedan tidigare har kunskaper inom el, luft, hydraulik samt har ett truckkort. 

Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig som sökande är att du ska vara:

  • Prestigelös
  • Initiativtagande
  • Självständig 
  • Stresstålig

Vidare ska du kunna vara flexibel för förekommande arbetsuppgifter och kunna prioritera bland dessa. Du strävar efter att ha ordning och reda! 

Du som söker har tidigare avslutat en praktisk gymnasieutbildning med teknisk inriktning, och har du sedan tidigare relevant yrkeserfarenhet ser vi detta som meriterande, dock är det ej ett krav för tjänsten. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet i denna rekryteringsprocess. 

Utöver svenska ska du behärska det engelska språket då kontakt med engelsktalande underleverantörer förekommer i tjänsten. Vi ser gärna även att du har baskunskaper i Officepaketet samt har B-körkort. 

Övrig information om tjänsten

  • Placeringsort: Alvesta
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: måndag - fredag 07:00-16:00, andra arbetstider kan förekomma
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt Kollektivavtal 

Känner du dig lockad av ovan beskrivning? Ansök gärna om tjänsten så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. 

Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR. 

För den här tjänsten ansvarar Maxkompetens för anställningsprocessen. Du kommer anställas som konsult hos Maxkompetens men arbeta hos Beds by Scapa. För rätt kandidat finns det mycket goda chanser för fortsatt anställning hos vår kund. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Isabelle Wallin på telefon: 0734-36 81 02.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Om Beds by Scapa 

Vi designar och tillverkar sängar och soffor som passar ditt liv – oavsett vem du är eller vem du vill bli. Ett drömföretag för oss är ett företag där folk trivs och växer och där jobbet inte är ett jobb utan en del av livet. Genom att sätta människan i centrum så kommer produkten i fokus.

Det är människorna, vi på Scapa, som är stommen i våra produkter och vi värderar varandra högt. Scapa teamets kunskap, hantverksskicklighet och engagemang är det som gör oss till The Dream Company. Vi tror att stolta och inspirerade medarbetare producerar bättre produkter och smartare lösningar till nöjda kunder. Läs mer om Scapa- The dream company på deras hemsida:  https://scapainter.com/

Om Maxkompetens 

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto