Elektroniktekniker

Värmebaronen AB - Kristianstad (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Teknik/Ingenjörstjänster
Loader
Tillbaka till annonserna

Elektroniktekniker till Värmebaronen AB 

Vi söker nu en Elektroniktekniker med stort genuint intresse för elektronik/teknik och som vill bidra med nytänk och innovation utifrån sin tekniska expertis. Välkommen till ett stabilt bolag med stor öppenhet och gemenskap.  

DINA ARBETSUPPGIFTER 

Som Elektroniktekniker kommer du att ansvara för komponenter och produkter inom elektronik och teknik samt vara bolagets tekniska expert. Vid utvecklingsprojekt är du delaktig från idéstadie till framtagning av produkt. Du kommer också att arbeta med kontrollering och uppdatering av mjuk- och hårdvara, felsökning samt mindre omprogrammering och justering av programvara. Du ansvarar för att säkerställa produktkvalitén genom att se till att samtliga krav och standarder uppfylls och att bolaget är ständigt uppdaterat inom dessa. Tjänsten innehåller flera kontaktytor internt, exempelvis att bistå supporten med teknisk expertis men också externa kontaktytor när det gäller till exempel val av leverantör eller utveckling av kundanpassade lösningar. 

DIN PROFIL

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom elektronik/styr-reglerteknik. Detta kombinerar du med flera års arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse för elektronik och du håller dig ständigt uppdaterad inom området. 

Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande och självständig. Du känner dig trygg i din kompetens och bidrar gärna med denna. Du är initiativtagande och drivande i att komma med nya förslag och idéer men också att ta sig an de dagliga arbetsuppgifterna. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Som kollega är du prestigelös och öppen och bidrar gärna till den teamkänsla som genomsyrar bolaget. 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Värmebaronen AB med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482. Din ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 24/8 2020. 


MER OM VÄRMEBARONEN

Företaget grundades 1975, mitt i brinnande oljekris, av Berth Nilsson i den lilla byn Österslöv strax norr om Kristianstad. Nu, många år senare, är Värmebaronen ett stabilt familjeföretag med ett brett produktsortiment och ett grundmurat kvalitetsrykte. Företagets filosofi är inte att vara störst på marknaden utan att istället alltid sträva efter att vara bäst.  Sverige är fortfarande den största marknaden men exporten ökar stadigt för varje år. Värmebaronen är ett unikt företag inom energibranschen då samtliga produkter i det stora sortimentet konstrueras och tillverkas i Sverige i egen fabrik. Det skapar arbetstillfällen och köpkraft i regionen samtidigt som det ger full kontroll över produktionen, vilket borgar för kvalitet. Tillverkning och huvudkontor finns i Österslöv och har i dagsläget nästan 60 st anställda. Läs mer på www.varmebaronen.se 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto