Beredare/konstruktör

Maxkompetens Kristianstad - Hässleholm (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Loader
Tillbaka till annonserna

Vi söker just nu en Beredare/konstruktör för ett tillsvidare behov hos en av våra kunder.  

Dina arbetsuppgifter 

Som Beredare/Konstruktör hos denna kund arbetar du med förekommande uppgifter inom produktionsberedning, produktkonstruktion och produktionsplanering. I beredningsarbetet använder du sedan ritningsunderlagen för att bearbeta och planera produkterna för tillverkning. I konstruktionsarbetet framställer du ritningar och produktunderlag med bolagets tekniska säljare. Denna roll innefattar flera olika kontaktytor internt och externt. Internt kommunicerar du med försäljnings- samt produktionsavdelning och externt med bolagets kunder som verkar inom flera olika branscher vilket innebär varierande produkter. 

Din profil  

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga. Du trivs med att lösa tekniska problem och kan självständigt driva ditt arbete framåt.  Som person känner du ett stort engagemang för ditt arbete, du trivs med ett eget ansvar och har ett positivt bemötande mot dina kollegor.  

Din erfarenhet 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är ett krav att du kan rita/konstruera i något 3D program. Goda kunskaper i svenska och engelska är också ett krav.  

Sista ansökningsdag och tillträde 

Vi arbetar löpande med urval i denna process och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Ansökningar sker via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 9 april 2020. Har du frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på [email protected] eller 044-781 45 05.  

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto