Projektkoordinator

Malmberg Water AB - Kristianstad (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Loader
Tillbaka till annonserna

Projektkoordinator, Malmberg Water AB 

Söker du en ny utmaning där teknik, problemlösning och projekt möts i en varierad vardag? Vi erbjuder dig en roll med projektansvar för om- och tillbyggnader av biogasanläggningar där du ges stora möjligheter att påverka, ha en hög grad av inflytande och ansvar samtidigt som du har stimulerande arbetsuppgifter. Välkommen till stabila och framgångsrika Malmberg Water.  

DINA ARBETSUPPGIFTER 

Vi söker en teknisk genomförare för små- och mellanstora projekt till affärsområdet Service & Support där ditt ansvar utgörs av att driva om- och tillbyggnationer främst av biogasanläggningar. Efter kundens behov initierar du projektet och samarbetar med bolagets andra tekniska funktioner för framtagandet av bästa tekniska lösning. Du följer upp och säkerställer alla delar av utförandet till projekten med både interna och externa parter. Vidare skapar du montagebeskrivningar samt sammanställer och levererar övrig projektdokumentation.  

Du driver också tekniska utredningar vid behov hos kund som resulterar i offertunderlag samt arbetar fram nya lösningar tillsammans med både intern organisation och externa leverantörer. 

Du sitter tillsammans med avdelningens kollegor och rapporterar till Affärsområdeschef för Service & Support på huvudkontoret i Yngsjö. Resor till kunder främst i norra Europa förekommer.  

VI ERBJUDER DIG 

Här får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat på ett framgångsrikt och växande miljöteknikföretag. Du omges av engagerade och positiva kollegor med fokus på utveckling för att ständigt leverera bästa lösning till kund. Kulturen präglas av en familjär entreprenörsanda med högt i tak, prestigelöshet i en platt organisation med tydligt driv och ansvarstagande.  

DIN BAKGRUND 

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning samt relevant yrkeserfarenhet. Du är van vid projektansvar. Vi tror också att du har någon erfarenhet av att arbeta med service/montage på plats hos kund för att kunna bidra med det praktiska perspektivet i projekten alternativ annan relevant praktisk erfarenhet. Du har lätt att se tekniska lösningar och kan enkelt sätta dig in i tekniska frågeställningar ur ett helhetsperspektiv. Självklart har du en mycket god datavana, körkort och kan uttrycka dig mycket väl på både engelska och svenska.  

DIN PERSONLIGHET 

Som person är du prestigelös, initiativrik och full av energi. Du är resultatinriktad och arbetar fokuserat på att komma i mål i dina uppgifter och projekt. Du är en van problemlösare som drivs av ett arbetssätt som präglas av öppenhet. Vidare är du strukturerad, noggrann och tycker om ständig förbättring och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN 

I denna rekrytering samarbetar Malmberg Water med Maxkompetens. Vi kommer att annonsera tjänsten fram till sista ansökningsdag 17 augusti 2020 men arbeta löpande i rekryteringen varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan. Då det är semestertid når du oss lättast på [email protected] eller 044-781 25 25. Ansvarig rekryteringskonsult är Therese Hulte tillsammans med Emilie Määttä och ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se.   

MER OM MALMBERG WATER 

Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättningen är 550 MSEK med 170 anställda med huvudkontor i Yngsjö. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen “Ren energi. Rent vatten.” Läs mer på www.malmberg.se   

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto