Projektinköpare

Veidekke - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturInköp
Loader
Tillbaka till annonserna

Projektinköpare till Veidekke


Nu söker vi en engagerad och affärsmässig projektinköpare till Veidekkes anläggningsverksamhet i Stockholmsområdet med erfarenhet av att arbeta inom anläggning, bygg eller infrastruktur. 

Arbetsuppgifter

Som projektinköpare kommer du att tillhöra en inköpsgrupp om fem kvalificerade inköpare och arbeta i nära samarbete med dina kollegor i ett antal projekt. Du kommer att arbeta i projektens samtliga skeden, vilket innebär att du kommer stötta med inköpsfrågor i bland annat kalkyl- och anbudsarbetet, inköp av konsulter och projektörer samt entreprenader och material. I tjänsten ingår även internationella inköp och att skriva regionala ram- och samarbetsavtal.

Då tjänsten i viss mån kräver resor mellan huvudkontoret och projekt i Stockholmsområdet underlättar det om du innehar B-körkort och tillgång till egen bil. Utöver det är kontoret placerat i omedelbar närhet till kommunala kommunikationsmedel.

Fram till våren 2021 kommer personen arbeta dedikerat mot projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket i Grödinge. Här kommer du vara ansvarig inköpare i ett projekt som bygger framtidens reningsverk och bidrar till renare vatten i Östersjön. Via länken kan du läsa mer om projektet: https://veidekke.weselect.com/. Under denna perioden kommer du behöva vara på plats ute på projektet 3-5 dagar i veckan. 

Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom anläggning, bygg, eller infrastruktur där du specifikt har kunnande och vana att upprätta förfrågningsunderlag och administrativa föreskrifter.

Andra exempel på erfarenheter som vi tror hjälper dig att klara rollen som projektinköpare på bästa sätt är att upprätta kontrakt enligt byggnads-, anläggnings- och installationsbranschens standarder, hantera anbudsutvärderingar och anbudsgenomgångar, tolka och läsa ritningar och tekniska beskrivningar samt leda och avsluta förhandlingar.

Vi ser gärna att du som ansöker har eftergymnasial utbildning från Universitet eller Högskola.

Har du inte arbetat renodlat med inköp tidigare men har erfarenhet av inköp från andra roller i ditt arbetsliv som exempelvis platschef? Inga problem, det ser vi som en styrka!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en skicklig och affärsmässig förhandlare med god kommunikationsförmåga, hög integritet och ser det som en självklarhet att arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du som söker är en utåtriktad lagspelare men som också har förmåga att arbeta självständigt.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift men om du har kunskap i andra språk är det meriterande.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

I denna rekrytering samarbetar Veidekke med Maxkompetens.  Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Henriksen på telefon 072- 080 23 65 eller [email protected] .  

Om Veidekke

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genomsamarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto