Lagermedarbetare/montör

Jensen Sweden AB - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturElektronikLogistikMontering
Loader
Tillbaka till annonserna

Vi söker lagermedarbetare/montör till Jensen Sweden AB i Borås 

För vår kunds räkning Jensen Sweden AB söker vi nu en lagermedarbetare/montör. I din roll kommer du att vara en del av monteringsteamet samtidigt som du kommer förlägga viss del av din arbetsdag på företagets lager där du främst kommer köra truck. 

Din profil

Vi ser att du som söker är en händig person som har ett tekniskt intresse samt ett öga för kvalité. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du som person är social och samarbetsvillig.

Vi söker dig som är självgående och har en vilja och förmåga att driva ditt arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Därtill har du en god vana av att jobba strukturerat och har en förmåga att prioritera i ditt arbete för att hålla tidsramar på bästa sätt.

Som person är du

Noggrann

Stresstålig

Kvalitetsmedveten

Ansvarstagande

Krav

- Truckkort A med truckvana (uppvisande av truckkort vid intervju)

- Erfarenhet av att ha jobbat inom produktion och lager

- Behärska och förstå svenska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Meriterande:

- Truckkort B


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Mån-torsdag 06:00 – 15.00 Fredag 06.00 – 12.00


Kontaktuppgifter och ansökan 

Uppdraget startar omgående så vänta inte med din ansökan.  Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss via nedan länk. Då behovet är omgående så arbetar vi löpande med urval och tjänsterna tillsätts omgående när vi hittar rätt personer till detta uppdrag.  

Vid frågor kontakta Desale Temesghen på 0734 36 81 07 eller [email protected] 


 Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto