Är du nyfiken på att prova något nytt – vi har möjligheterna hos oss!

Maxkompetens Kristianstad - Kristianstad (Skåne län)

Heltid Tillsvidare
Logistik/TransportLagervana
Loader
Tillbaka till annonserna

Hos flera av våra kunder märker vi en ökad efterfrågan av personal och vi söker därför personal till vår uthyrningsverksamhet. Vi söker nu personal för omgående behov inom lager, tillverkning och produktion. Är du nyfiken på att prova något nytt – vi har möjligheterna hos oss!  

Arbetsuppgifter 

De arbetsuppgifter som är aktuella hos våra kunder är allt från lagerarbete med handpackning av produkter, truckkörning till monteringsarbete. Det är meriterande om du har truckkort då det kan öka möjligheten till mer varierande arbetsuppgifter. 

Din profil 

Dina personliga egenskaper och din inställning är det viktigaste för att vara aktuell för uppdragen. Du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig i nya situationer. I ditt sätt att arbeta är du noggrann men kan samtidigt hålla ett bra tempo. Du tycker om att träffa nya människor och att lyssna in gruppen som du möts av för att snabbt kunna komma in i arbetsuppgifterna och arbetsgruppen.  Antingen har du med dig större arbetslivserfarenhet eller så är du en person som är nyfiken och öppen att lära dig nya erfarenheter!  

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och är flexibel för olika arbetstider.  

Sista ansökningsdag 

Är du tillgänglig omgående och känner ett intresse av ovan skicka in din ansökan snarast! Vi kommer att tillsätta de behov som vi har så snart vi har hittat rätt person. Har du frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm 044-781 45 05 eller [email protected]. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto