Junior .Net-utvecklare sökes till Easyfy i Kalmar

Easyfy - Kalmar (Kalmar län)

Heltid Tillsvidare
Data/ITASPASP.NET
Loader
Tillbaka till annonserna

Junior .Net-utvecklare sökes till Easyfy i Kalmar

E-handel växer explosionsartat överallt och Easyfy älskar shopping som är smart och enkel. Easyfy arbetar med att optimera kundens e-handel och levererar därefter en skräddarsydd plattform med smarta tekniklösningar som är anpassade efter kundens behov. Easyfy letar alltid efter nya spännande wow-lösningar och morgondagens teknikupplevelser. Nu vill Easyfy utöka gänget med ytterligare en teamspelare! 

Trivs du i en platt organisationen där alla får ta sitt ansvar? Vill du ha en flexibilitet under din arbetsdag? Står du still i din yrkesroll idag och vill vidareutvecklas? Då kan Easyfy vara helt rätt för dig! 

I dagsläget består kontoret av 7 drivna personer med olika kompetensbakgrunder. Kontoret ligger centralt beläget i Kalmar. Easyfy är ett härligt och drivet team som arbetar tillsammans för hela tiden utvecklas och växa. Läs mer och lär känna teamet via länken https://www.easyfy.se/team/ 

Dina arbetsuppgifter 

Som junior .Net-utvecklare på Easyfy är du en person som brinner för utveckling och lever och andas kod. Kanske har du som sökande tidigare erfarenhet av: 

  • ASP
  • .NET Core 
  • Elasticsearch 
  • C#.

På Easyfy finns det goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få arbeta med nya spännande teknologier i ett väldigt härligt team. Vi tycker det är viktigast att du ska få arbeta med det du tycker är roligt och vara där du trivs bäst.  

Din profil 

Förutom tekniska kompetenser, behöver du vara en person med stort driv och en vilja att utveckla dig själv. Du brinner för att lära dig nya saker, är självgående och har en förmåga att ta eget ansvar. Eftersom vi har tät kontakt med våra kunder, ser vi att du är en kommunikativ och flexibel person med god samarbetsförmåga och hög kvalitetsmedvetenhet. 

Det är önskvärt med en utbildning inom IT/data eller mjukvaruutveckling, men inget krav. Du behärskar dessutom engelska och svenska flytande i såväl tal som skrift.

Övrig information om tjänsten

  • Placeringsort: Kalmar
  • Omfattning: 100% dagtid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här rekryteringen har Easyfy valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristin Grön på 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.  

Om Easyfy 

Easyfy har mer än 15 års erfarenhet av e-handel och har jobbar med både små och stora företag. Och med små företag som vuxit och blivit stora företag. Vi blir gärna en långsiktig partner och kan leverera mycket mer än bara en plattform. Vi kan bidra med allt från daglig försäljningsanalys och sökmotorsoptimering till långsiktig strategisk planering i ledningsgruppen. läs mer på  https://www.easyfy.se/ 

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto