Teknisk Projektledare

Proact IT - Stockholm (Stockholms län)

Heltid Tillsvidare
Data/ITProjektledning
Loader
Tillbaka till annonserna

  

                      Proact IT söker en Teknisk Projektledare

Har du erfarenhet av att driva projekt runt infrastrukturteknik och enterprise arkitektur? Har du jobbat med att projektleda design, integration och hanterat uppdrag runt komplexa infrastrukturlösningar med koppling till publika molnet? Då ska du läsa vidare!


Proact söker nu en Teknisk Projektledare med primärt fokus på att leda projekt och uppdrag hos deras kunder med inriktning på leverans av infrastruktur och privata/hybrida molnlösningar. Du kommer att vara en drivkraft i leveransprojekt runt infrastrukturlösningar, samt vara med och genomföra projekt och uppdrag hos Proacts kunder. 

Om tjänsten

Du kommer att bli en del av ett företag med väldigt god stämning och arbeta tillsammans med motiverade, engagerade och erfarna kollegor. Det är högt i tak, mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du får en gedigen introduktion av företaget och möjligheten att träffa många nya kollegor.  Här får du möjligheten att jobba med de bästa lösningarna inom bland annat infrastruktur, molnet, data management. Proact IT är lösning- och kundfokuserade och alla bidrar med innovativa lösningar för kundens bästa. Är du framåt och drivs av att hitta kreativa lösningar så kan den här tjänsten bli väldigt kul.

Du kommer att utgå från kontoret i Kista där du bland annat kommer att förbereda eller följa upp leveranser i dina projekt. Du kommer även att kommunicera med säljare eller kunder om något nytt projekt är på gång. Är du redan i ett projekt kommer du att åka direkt ut till kunden och utföra ditt arbete på plats. Du har nära kontakt med leverantörer och samarbetspartners beroende på vad projektet kräver. Precis som allting annat så får du i början lägga lite mer tid för att få upp allt på banan så att det sedan flyter på. 


Profil

Du har tidigare jobbat som teknisk projektledare under flera år och förutom din goda tekniska förståelse av hur man utför arbetet så har du en bred teknisk kunskap inom utveckling, arkitektur och agila metoder. Du har tidigare varit ansvarig för hybrida molnprojekt, jobbat med infrastrukturprojekt och har en god förståelse för det. Du förstår nätverk och storage, samt vilka moment som ska ingå i en sådan leverans. 

Som person är du transparant och tydlig i din dialog med kunder och har en naturlig fallenhet i att uppnå resultat. Du är driven, har god energi, lösningsorienterad samt hög grad av samarbetsförmåga.  Tjänsten är en fast anställning och en direktrekrytering till Proact IT.

Krav

· Svenska & Engelska i tal och skrift

· Svenskt medborgarskap

· Erfarenhet av att leda tekniska projekt


Intresserad?

Tveka inte, utan skicka in din ansökan snarast genom att ansöka nedan. Observera att urvalet görs löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på tel. 070-8613248 eller via mail. [email protected]

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto