Junior .Net utvecklare till Tieto i Växjö

Tieto -

Microsoft AzureMicrosoft IntuneMicrosoft System Center.NET Framework
Loader
Tillbaka till annonserna

 Är du en junior utvecklare och tycker att koda är det roligaste som finns? Tietos Växjökontor är inne i ett expansivt skede och har behov av att anställa flera utvecklare. Som anställd på Tieto i Växjö blir du en del av teamet på det lokala kontoret men också en del av ett globalt team med 15 000 anställda i nästan 20 länder! 

Till Tieto i Växjö söker vi dig som har intresse av att jobba i Microsoft miljö och troligtvis har kunskaper inom .Net


Om Tieto

Tieto ser en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa ökat välstånd för samhället, företag och individer. När digitaliseringen tar fart, blir personliga tjänster det nya normala och en viktig framgångsfaktor. Efterfrågan på datadrivna innovationer och tjänster ökar. Tieto har en nyckelroll i denna förändring och kommer tillvarata de stora möjligheterna som finns med en datastyrd värld. 

Tietos målsättning är att bli förstahandsvalet i kundernas förändringsprocess och företagsförnyelse. Deras kunder är främst stora organisationer som erbjuder olika tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och i resten av världen. I Växjö jobbar vi främst mot kunder inom skogsindustrin. För dig som vill utvecklas långsiktigt inom Tieto finns det goda chanser till det. 

År 2018 utsågs Tieto till Top 100 Global (Thomson Reuters), Top 100 Gender Equality (Equileap) och IDC Financial Insights FinTech Rankings Top 25 Enterprise (IDC). Ett resultat av ett långsiktigt engagemang för att driva innovation, prestation och socialt ansvar. Läs gärna mer på Tietos hemsida: https://www.tieto.com

I Växjö jobbar vi främst mot kunder inom skogsindustrin men har även uppdrag inom andra branscher.


Din Profil

Vi söker dig som är i början av din karriär och brinner för utveckling. Vi kommer ge dig en bra introduktion med både en mentor och fadder, genomgång av aktuella projekt och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området och bli en ännu vassare utvecklare. Projekten är ofta stora och löper under en längre tid. 

Vi ser gärna att du har kunskaper inom .Net men det viktigaste är att du är passionerad och har ett intresse av att arbeta med Microsoft miljön samt molnbaserade lösningar. En relevant eftergymnasial utbildning, eller motsvarande, inom programmering är ett krav. 

Är du nyfiken, hjälpsam och intresserad ser vi goda möjligheter till att du kommer att trivas i rollen. Vidare tycker vi att det är viktigt att du är konsultmässig, dvs att du förstår din viktiga roll och uppträder serviceinriktat mot våra kunder. 

I rollen som junior systemutvecklare blir du en del av vårt team och kommer att arbeta tillsammans med erfarna utvecklare som brinner för .NET-ramverket och teknikerna omkring. Vi hoppas därför att du kan bli en del av företagskulturen som präglas av öppenhet, respekt och laganda. 

För tjänsten krävs det att du pratar svenska och att du behärskar det engelska språket.  


Övrig information

Placeringsort: Växjö

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Måndag - fredag 08:00-17:00, med flex. 

Omfattning: Heltid

Lön: Individuell lönesättning

Facklig organisation/kollektivavtal: Unionen 


Tieto är en stor organisation med stora möjligheter för dig som individ att växa. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen är löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Tieto har för denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Nathalie Petersson på Maxkompetens. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Nathalie på tel. 0470-78 80 54. 

Första tiden kommer du vara anställd av Maxkompetens och jobba på Tieto. Du rapporterar till konsultchefen i Växjö. Efter en tids inhyrning finns det goda chanser att anställas direkt på Tieto. 


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.

Tillbaka till annonserna