Duktig Svetsare? Se hit!

Maxkompetens - Växjö (Kronobergs län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturMAG-svetsningMIG-svetsningTIG-svetsning
Loader
Tillbaka till annonserna

Svetsare till företag i Växjö

Är du en duktig svetsare och har erfarenhet av MIG, MAG eller TIG? Nu söker vi dig som är noggrann och arbetsvillig till vår kund i Växjö. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

För den här tjänsten kommer du arbeta självständigt och tillhöra svetsavdelningen. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att svetsa stora och små detaljer till stålbyggnationer/stålramar. Varje kundorder är unik vilket betyder att du behöver anpassa ditt arbete och använda dina svetskunskaper efter ritning. 

Arbetet innefattar även:

  • Kapning och skärning av olika komponenter
  • Manuell svets – MIG/MAG/TIG

Vänligen specificera vilka svetsmetoder du har erfarenheter av i din ansökan.

Din profil

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete och kunskaper inom manuell svetsning. Du har goda kunskaper i verktygshantering och gillar att arbeta med detaljer. När du utför arbetsuppgifter är du noggrann, tålmodig och vill alltid leverera ett toppresultat. 

För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är social och självständig. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer tillhöra ett team med andra medarbetare.  

För den här tjänsten ser vi att du pratar och skriver obehindrat på svenska samt har körkort och tillgång till bil. 

Övrig information

  • Placeringsort: Växjö
  • Start: Omgående
  • Arbetstid: Heltid, måndag till fredag, dagtid.
  • Lön: Enligt kollektivavtal. 

I det här uppdraget samarbetar kundföretaget med Maxkompetens, du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med mycket goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Isabelle Wallin på 0734–368102.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag! 

Ansökningar via mejl undanbedes. 

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 5 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto