Ekonomiassistent

Karlshamnsbostäder - Karlshamn (Blekinge län)

Heltid Tillfälligt
Ekonomi/Finans
Loader
Tillbaka till annonserna

Ekonomiassistent till Karlshamnsbostäder AB

Till Karlshamnsbostäder söker vi nu en Ekonomiassistent. Uppdraget startar i slutet av augusti/början av september och sträcker sig i första hand fram till årets slut. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och in- och utbetalningar. Du kommer att vara delaktig i del- och årsbokslut och bistå med underlag och rapporter till dessa samt till förrevision som sker i slutet av året. Du kommer också att hantera skatt och moms till Skatteverket, ansvara för inkasso och krav tillsammans med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära Ekonomichefen på Karlshamnsbostäder. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ett par år. Du behöver ha en hög digital kompetens och lätt för att sätta dig in i nya system. Här kommer du bland annat att arbeta i Visma Control och Visma DCE. 

Det viktigaste för oss är dina egenskaper! Vi söker dig som är självgående och initiativtagande. Du känner dig trygg i din kompetens men vågar ställa frågor när du inte förstår. Som person behöver du vara flexibel och har inga problem med att ställa upp när det behövs. Vi söker en kommunikativ person som har lätt för att ta olika människor. Den här rollen är en servicefunktion till bolaget och det är viktigt med en god intern kommunikation men också i dialogen med hyresgäster. 

ANSÖKAN

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara tillgänglig för att starta detta uppdrag i slutet av augusti/början av september. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att arbeta löpande med denna rekrytering. Du kommer att anställas av Maxkompetens och vara uthyrd till Karlshamnsbostäder. Eventuella frågor besvaras av Alexandra Ivstam på Maxkompetens, [email protected] Under semester, v 28-31 hänvisas frågor till Maxkompetens gemensamma växel 044-781 25 25 eller [email protected]. Ansökan tas emot via www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 23/7 2020. 

MER OM KARLSHAMNSBOSTÄDER

Karlshamnsbostäder AB är ett kommunalt bolag som ägs av Stadsvapnet i Karlshamn AB som är moderbolag i Karlshamnskommuns bolagsgrupp. Vi är Karlshamns allmännyttiga bostadsföretag och kommunens verktyg inom bostadsförsörjningen. Beståndet består av drygt 2300 hyreslägenheter och utöver detta tillkommer bostäder i särskilt boende och ett antal kommersiella hyreslokaler. Karlshamnsbostäder omsätter 220 Mkr och har en balansomslutning på 1,5 mdr kr. Med runt 60 anställda har vi valt att ha egen personal på alla nyckelpositioner då vi anser att detta borgar för närkontakt med våra kunder vilka är de viktigaste vi har. Möjligheten för kompetensutveckling hos oss på Karlshamnsbostäder är god. Läs mer på www.karlshamnsbostader.se 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto