Erfaren maskinoperatör sökes till företag i centrala Växjö!

Maxkompetens - Växjö (Kronobergs län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturMaskinteknik
Loader
Tillbaka till annonserna

Erfaren maskinoperatör sökes till företag i centrala Växjö!

Vill du jobba heltid på en industri beläget centralt i Växjö? Maxkompetens söker nu i samarbete med kund i Växjö duktiga maskinoperatörer för arbete dagtid omgående. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som maskinoperatör kommer du på ett ansvarsfullt sätt arbeta med att övervaka rörplasma-maskiner i produktionen. I arbetet ingår också justering efter behov och ritning samt felsökning.

Vidare kan det även förekomma tyngre lyft samt truckkörning.

Din profil

Vi vänder oss till dig som trivs i en produktiv miljö. Som person är du engagerad, ambitiös och har en vilja att lära. Du ska inte ha tummen mitt i hand, utan gilla att skruva lite.

Vidare är du trygg i dig själv, gillar ordning och reda liksom har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror att du som söker jobbet gillar problemlösningar och att vara kreativ för att utveckla dig själv och växa med företaget.

Du som söker den här tjänsten har tidigare maskinerfarenhet, har du tidigare arbetat inom stålindustrin anses det som meriterande. Då du kommer arbeta efter ritning har du kunskaper inom ritningslära samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Du som söker innehar truckkort B1, (A+B anses som meriterande) samt traverskort. Vidare har du baskunskaper inom datorhantering för att lättare kunna sätta dig in i maskinarbetet. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag!

Övrig information

  • Placeringsort: Växjö
  • Arbetstid: måndag - fredag, dagskift eller kvällsskift. 
  • Omfattning: Heltid, tillträde enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal 

Du kommer att arbeta som konsult via Maxkompetens och vara uthyrd till kund med möjlighet till att bli anställd direkt hos kund. Har du frågor kring tjänsten, mejla till [email protected] 

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan via mejl undanbedes.

Om oss  

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto