Resande VVS montörer

Maxkompetens Borås/Göteborg - Göteborg (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Bygg/Anläggning/InfrastrukturHeta arbetenMonteringServiceVVS-teknik
Loader
Tillbaka till annonserna

Vi söker nu till vår kund resande VVS montörer. Vår kund utför såväl totalentreprenader som enklare entreprenader, tonvikten ligger dock på totalentreprenad och har en egen konstruktionsavdelning som kan leverera ändamålsenliga och kostnadseffektiva anläggningar. 


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består till huvudsak av att utföra rörinstallationer i deras olika  projekt runt om i landet. Du är med hela vägen tills våra kunder flyttar in sin verksamhet, vilket gör vi gärna ser att du har några års erfarenhet inom yrket. Har du dessutom säkert vatten har du hög prioritet för detta jobb. Du är med och påverkar det mesta vad gäller planering, samordning och utförande av våra projekt.

Du arbetar såväl självständigt som en del i ett arbetslag. Vi ger våra medarbetare frihet under ansvar och stora möjligheter till stimulans och utveckling.

Du kommer även att ha en del kundkontakt med beställare, konsulter och leverantörer.
Projektområden just nu är Kungsbacka och Nyköping, men projekten kan är i hela Sverige.


Din profil

Tjänsten som VVS- montör är ett ansvarsfullt och utmanande arbete.
Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och tror att du har minst 1 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du är en person som vill utvecklas och har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en förmåga att samarbeta både internt och externt.


Krav:

  • B-Körkort
  • Svenska tal och skrift


Meriterande:

  • Engelska


Tjänsten

Vi går igenom ansökningar löpande då behovet är omgående, så vänta inte med din ansökan! Har du frågor gällande tjänsten kontakta Desale Temesghen 0734–368107  [email protected] 


Välkommen med din ansökan!


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto