Är du student och vill arbeta extra i produktionen på en livsmedelsindustri i Moheda?

Maxkompetens i Växjö - Växjö (Kronobergs län)

Deltid Kontrakt
Logistik/TransportLogistik
Loader
Tillbaka till annonserna

Är du student och vill arbeta extra i produktionen på en livsmedelsindustri i Moheda? 

Tillsammans med kund söker Maxkompetens i Växjö dig som är intresserad av att arbeta extra i produktion på en livsmedelsindustri i Moheda. Som produktionsmedarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga driften, däribland packning av livsmedel. 

Din profil

Är du studerande och vill arbeta extra på en mindre och familjär industri? Är du ambitiös, har lätt att följa instruktioner och har en hög arbetsmoral? Då är det dig vi söker!

I denna tjänst kommer du att arbeta extra vid behov under terminen med stor chans till sommarjobb. För att kunna ta dig ut till arbetsplatsen är det viktigt att du som söker har B-körkort samt tillgång till bil. Du är social, har lätt för att samarbeta och lyssna samt är prestigelös i ditt arbete. För att vara kvalificerad till tjänsten krävs det att du är studerande. Då produktionen hanterar livsmedel, kan det förekomma att du behöver hantera köttprodukter. 

Övrigt information om tjänsten

  • Placeringsort: Moheda 
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse. 
  • Arbetstid: Måndag- fredag, dagtid 
  • Lön: Enligt kollektivavtal 
  • Krav: Svenska i tal och skrift. 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av MaxKompetens. Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag. Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev på telefon 0733 20 56 36. 

Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.

Om Oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto