Montörer för kommande behov

Maxkompetens Borås/Göteborg - Borås (Västra Götalands län)

Heltid Tillsvidare
Tillverkning/ProduktionMontering
Loader
Tillbaka till annonserna

Vill du jobba inom Industri/montering och är redo för nya utmaningar då är du välkommen att skicka in din ansökan!


På Maxkompetens arbetar vi brett med rekrytering och bemanning inom flertalet branscher. Våra kunder finns både inom tjänstemannasektorn och kollektivsidan. För att förbereda oss inför kommande behov hos våra kunder inom industri/montering så tar vi gärna emot ditt CV och personliga brev via länken i denna annons. 


Din profil
Vi ser att du som person är driven, noggrann, ansvarsfull, och har ett stort engagemang. Du är en lagspelare och trivs att jobba i grupp. Vidare beskriver du dig som självgående, punktlig och har en hög arbetsmoral. Du är orädd att hugga in där det behövs.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar montering av olika slag inom industrin. Arbetsuppgifter kräver noggrannhet och även fingerfärdighet då viss montering är små komponenter. Du har högt kvalitetstänk och uppskattar att lära dig nya arbetsuppgifter då viss variation på arbetsuppgifter kan förekomma.


Viktigt för tjänsten är: 

  • Montering
  • Truckkort A+B är meriterande
  • Svenska i tal och skrift


Låter detta intressant för dig? 

Vi får löpande förfrågan från våra kunder inom detta område. Vi hjälper gärna till att matcha just din kompetens och erfarenhet mot våra kunders efterfrågan. Vi kommer då att ta kontakt med dig och berätta mer om aktuell tjänst. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan. 


  

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. 

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. 

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 


Tillbaka till annonserna

Ansökning

1.
Maxkompetens samarbetar med systerbolaget Wappare.se. Du söker jobbet via Maxkompetens. Har du redan ett wappare-konto, logga in här.
2.

Du skapar ett användarkonto så att du i framtiden kan redigera din profil och öka chansen till nytt jobb.

Kontaktuppgifter - Steg 1 av 2

Fyll på med dina kontaktuppgifter och skapa ett användarkonto